WEKO3
アイテム
The bactericidal and antioxidant effects of cacao bean extracts against periodontal pathogen
https://doi.org/10.18924/00001132
https://doi.org/10.18924/000011323cc36380-5246-4f47-8fc0-ac9ef194dc07
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-09-06 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | The bactericidal and antioxidant effects of cacao bean extracts against periodontal pathogen | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Cacao bean extract | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Periodontal disease | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Porphyromonas gingivalis | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Reactive oxygen species | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.18924/00001132 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||
その他のタイトル | カカオ豆抽出物が歯周病原体に抗して示す殺菌作用と抗酸化作用 | |||||
言語 | ja | |||||
著者 |
Sasaki, Haruka
× Sasaki, Haruka× Yoshida, Ayaka× Yoshino, Fumihiko× Inaba, Keitaro× Sato, Takenori× HIRAMINE, Hiroko× WATANABE, Kiyoko× Hamada, Nobushiro |
|||||
書誌情報 |
ja : 神奈川歯学 en : The Journal of the Kanagawa Odontological Society 巻 53, 号 1-2, p. 45-48, 発行日 2018-12-30 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 神奈川歯科大学学会 | |||||
言語 | ja | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0454-8302 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00043576 | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |